Βέρες με Διαμάντια

H επιλογή μιας βέρας με διαμάντια απαιτεί χρόνο και ψάξιμο καθώς πρόκειται για ένα κόσμημα το οποίο οι γυναίκες θέλουν να αξιοποιούν καθημερινά, σε οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Μπορείτε να φορέσετε τη βέρα μόνη της ή stacked με άλλα δαχτυλίδια όπως το μονόπετρο ή τη βέρα του γάμου σας.  

Στη συλλογή μας θα βρείτε βέρες ολόκληρες αλλά και μισές σε διάφορα σχέδια και στιλ. Ως προς τις πέτρες, οι επιλογές συνήθως αφορούν διαμάντια στρογγυλά ή βαγκέτες, παρόλα αυτά έχουμε τη δυνατότητα να φτιάξουμε τη βέρα σας όπως εσείς επιθυμείτε.
Βέρα K18 Λευκόχρυση Με Round Διαμάντια
Βέρα K18 Λευκόχρυση Με Βαγκέτες ΔιαμάντιαΒέρες

Όλες οι Βέρες με Διαμάντια

Μονόπετρα με σχήμα σκελετού

Ολόβερα

Μισόβερα

Πώς Να Διαλέξετε Βέρες Γάμου

Τα κριτήρια που θα πρέπει να εξετάσετε ώστε να επιλέξετε τις κατάλληλες βέρες γάμου σας.

Χρήσιμοι οδηγοί

The magic starts with our artisans

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Meet our in-house artisans

βέρες γάμου

Η επιλογή για τις ιδανικές βέρες γάμου δεν είναι εύκολη, καθώς πρόκειται για ένα κόσμημα που θα φοράτε κάθε μέρα. Τα κριτήρια για την επιλογή της βέρας είναι το είδος του μετάλλου, τα καράτια, το σχήμα, το πάχος και το φάρδος της.

Εάν προτιμήσετε το χρυσό, οι διαθέσιμες επιλογές είναι συνήθως 14 ή 18 καράτια, ενώ σημαντικό ρόλο παίζει η καθημερινότητα και οι προσωπικές προτιμήσεις του άνδρα αλλά και της γυναίκας. Οι ειδικοί στο κατάστημά μας θα σας καθοδηγήσουν ώστε να διαλέξετε τις ιδανικές βέρες γάμου που θα σας είναι άνετες στην καθημερινότητά σας και θα διαρκέσουν στο χρόνο.

Έχετε ερωτήσεις?

Μιλήστε με έναν ειδικό
Email Us
or
Call 6945106040
Logo Κοσμήματα Κηφισιά Κοσμηματοπωλείο ΓεωργαντάςLogo Κοσμήματα Κηφισιά Κοσμηματοπωλείο ΓεωργαντάςΕπισκεφτείτε μας
κοσμήματα κηφισιά Γεωργαντάς