Σχετικά με το κοσμηματοπωλείο Γεωργαντάς

To κοσμηματοπωλείο Γεωργαντάς ιδρύθηκε το 1983 από τον Δημήτρη Γεωργαντά, έναν άνθρωπο με πολύ μεράκι για την τέχνη της χρυσοχοΐας. Ξεκινώντας από ένα μαγαζί 12 τετραγωνικών μέτρων, ο άρχοντας των δαχτυλιδιών της Κηφισιάς, όπως πολλοί τον αποκαλούν, κατάφερε μέσασε 17 χρόνια να διπλασιάσει το μέγεθος του μαγαζιού του, και να προσελκύσει πελάτες από ολόκληρη την Αθήνα με τα μοναδικά designs του και την απαράμιλλη ποιότητα τους.
Κοσμηματοπωλείο Κηφισιά Γεωργαντάς
Κοσμηματοπωλείο Κηφισιά Γεωργαντάς
Mε έδρα την οδό Κολοκοτρώνη 2 στην καρδιά της Κηφισιάς, για περισσότερα από 35 χρόνια, η οικογενειακή επιχείρηση Γεωργαντάς επικεντρώνεται στη δημιουργία εντυπωσιακών κοσμημάτων, χρησιμοποιώντας πρώτες ύλες άριστης ποιότητας.

Η τέχνη, οι ώρες και το μεράκι που βάζει ο κ. Γεωργαντάς στη δημιουργία κάθε κοσμήματος ξεχωριστά, αντικατοπτρίζεται στην ποιότητα αλλά και στην αγάπη που δείχνει ο κόσμος προς τα σχέδιά του.
Ο κ. Γεωργαντάς, μαζί με τους ειδικούς του εργαστηρίου επισκέπτονται κάθε χρόνο τις 3 μεγαλύτερες εκθέσεις κοσμημάτων παγκοσμίως, 2 στην Ιταλία και 1 στο Hong Kong, με σκοπό να ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις στο χώρο, και να εμπνευστούν, ώστε να δημιουργήσουν για εσάς μοντέρνα designs που θα διαρκέσουν στο χρόνο.
Οι πόρτες του κοσμηματοπωλείου μας είναι πάντα ανοιχτές και η οικογένεια Γεωργαντά είναι έτοιμη να σας προτείνει το ιδανικό κόσμημα που θα ταιριάζει στο στυλ και την προσωπικότητα σας.

Έχετε ερωτήσεις?

Μιλήστε με έναν ειδικό
Email Us
or
Call 6945106040