Προσαρμογή μεγέθους, χαρακτική, εξατομίκευση

Στο κατάστημά μας μπορείτε να προσαρμόσετε το μέγεθος των δαχτυλιδιών σας, να χαράξετε προσωπικά μηνύματα στα κοσμήματά σας, και να τα εξατομικεύσετε όπως εσείς επιθυμείτε.

Προσαρμογή μεγέθους

Με το πέρασμα του χρόνου τυχαίνει να χρειαστεί να προσαρμόσετε το μέγεθος των δαχτυλιδιών σας, να τα μεγαλώσετε ή να τα μικρύνετε. Στο κατάστημά μας προσφέρουμε υπηρεσίες προσαρμογής μεγέθους των κοσμημάτων σας με απόλυτη ακρίβεια.  

Η μέθοδος που χρησιμοποιούμε για να προσαρμόσουμε το μέγεθος ενός δαχτυλιδιού εξαρτάται από το πόσα νούμερα μεγαλύτερο ή μικρότερο θέλετε το κόσμημά σας. Στην περίπτωση που θέλετε να μεγαλώσετε αρκετά το δαχτυλίδι σας, κόβεται ο σκελετός στο κάτω μέρος και προστίθεται ένα νέο κομμάτι μετάλλου, το οποίο έπειτα σμιλεύεται και γυαλίζεται. Για μείωση του μεγέθους, το δαχτυλίδι κόβεται και αναπροσαρμόζεται. 

Ο χρόνος που χρειάζεται για προσαρμογή του μεγέθους ενός δαχτυλιδιού είναι 7-10 εργάσιμες ημέρες.  

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσαρμογή του μεγέθους των δαχτυλιδιών σας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email ή τηλεφώνου.

Χαρακτική

Στο κατάστημά μας θα βρείτε υπηρεσίες χαρακτικής για κοσμήματα που πρόκειται να αγοράσετε ή κοσμήματα που ήδη έχετε. Η χαρακτική είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να εξατομικεύσετε τα κοσμήματά σας και να χαράξετε πάνω τους γράμματα, λέξεις ή ημερομηνίες που είναι σημαντικές για εσάς ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Προσφέρουμε πληθώρα γραμματοσειρών από τις οποίες μπορείτε να διαλέξετε, ενώ η εγχάραξη μπορεί να γίνει σε διάφορα βάθη και πάχη γραμμών.  

Ο χρόνος που χρειάζεται για να ολοκληρωθεί η εγχάραξη ενός κοσμήματος είναι 7-10 εργάσιμες ημέρες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγχάραξη των κοσμημάτων σας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email ή τηλεφώνου. Οι ειδικοί του εργαστηρίου μας είναι διαθέσιμοι για να τους συμβουλευθείτε ή να ρωτήσετε οποιαδήποτε απορία σας.

Εξατομίκευση και custom made σχέδια

Όλα τα σχέδια που θα βρείτε στο κατάστημά μας είναι μοναδικά, και φτιαγμένα από πρώτες ύλες άριστης ποιότητας. To μεράκι, η τέχνη και η προσοχή στη λεπτομέρεια αποτελούν βασικά στοιχεία στο σχεδιασμό κάθε κοσμήματος που προβάλλεται στη βιτρίνα μας. 

Σκοπός μας είναι να δημιουργούμε κοσμήματα που όχι μόνο αντέχουν στο χρόνο αλλά ικανοποιούν όλα τα στυλ και τις προτιμήσεις των πελατών μας. Πιστεύουμε όμως πως σε κάποιες ειδικές περιστάσεις, ένα κόσμημα εξατομικευμένο, μοναδικό και εμπνευσμένο από τον πελάτη έχει τεράστια αξία. Για το λόγο αυτό προσφέρουμε τη δυνατότητα δημιουργίας custom κοσμημάτων, δίνοντάς σας την ευελιξία να αποκτήσετε το σχέδιο το οποίο εκφράζει εσάς ή κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο.

Eάν έχετε ήδη σκεφτεί κάποιο σχέδιο ή εάν επιθυμείτε να φτιάξετε ένα custom κόσμημα χωρίς να έχετε βρει τοdesign της αρεσκείας σας, μπορείτε να συμβουλευθείτε τους ειδικούς του εργαστηρίου μας. Εκείνοι θα σχεδιάσουν μαζί σας διαφορετικές ιδέες με βάσητα όσα έχετε σκεφτεί ενώ παράλληλα θα σας εξηγήσουν τυχόν απορίες σας.  

Για τη δημιουργία custom κοσμημάτων ιδανικό θα ήταν να κλείσετε ραντεβού στο κατάστημά μας.  Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email ή τηλεφώνου ώστε να κλείσετε το ραντεβού σας με έναν από τους designers μας.

Έχετε ερωτήσεις?

Μιλήστε με έναν ειδικό
Email Us
or
Call 6945106040
Logo Κοσμήματα Κηφισιά Κοσμηματοπωλείο ΓεωργαντάςLogo Κοσμήματα Κηφισιά Κοσμηματοπωλείο ΓεωργαντάςΕπισκεφτείτε μας
κοσμήματα κηφισιά Γεωργαντάς