Επισκευές, φροντίδα και καθαρισμός κοσμημάτων

Τα κοσμήματα που θα βρείτε στο κατάστημα Γεωργαντάς είναι ανθεκτικά, διαχρονικά και φτιαγμένα με υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες. Η συχνή φροντίδα και ο καθαρισμός των κοσμημάτων σας θα ενισχύσει τη διατήρηση της λάμψης και της γυαλάδας τους, κάνοντας τα να μοιάζουν καινούργια, ακόμα και μετά από χρόνια.

Επισκευές κοσμημάτων

Το κατάστημά μας αναλαμβάνει κάθε είδους επισκευές κοσμημάτων. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email ή τηλεφώνου για περισσότερες πληροφορίες και για να μας περιγράψετε αναλυτικά το πρόβλημα. Εναλλακτικά, μπορείτε να φέρετε το κόσμημα που επιθυμείτε να επιδιορθώσετε απευθείας στο κατάστημα Γεωργαντάς, στη οδό Κολοκοτρώνη 2, Κηφισιά.

Κάθε κόσμημα που αγοράζετε από το κατάστημά μας συνοδεύεται από δωρεάν επισκευή, αν τυχόν συμβεί κάτι, καθώς και δωρεάν επαγγελματικό καθαρισμό.

Φροντίδα και καθαρισμός κοσμημάτων

Εάν επιθυμείτε να καθαρίσετε τα κοσμήματά σας, μπορείτε να τα φέρετε οποιαδήποτε στιγμή στο κατάστημά μας, όπου θα τα περιποιηθούμε για εσάς χωρίς χρέωση.

Εάν ψάχνετε για μια πιο γρήγορη λύση, παρακάτω σας προτείνουμε τον ιδανικό τρόπο καθαρισμού κάθε είδους κοσμήματοςστο σπίτι.

Κοσμήματα από χρυσό ή πλατίνα

Για να διατηρήσετε τη λάμψη των χρυσών κοσμημάτων σας, αποφύγετε την επαφή με χλωρίνη και άλλα καθαριστικά προϊόντα, καθώς οι ουσίες που περιέχουν θα ξεθωριάσουν το χρυσό.

Σας συνιστούμε να μη φοράτε τα χρυσά κοσμήματα σας όταν:
Στην περίπτωση που επιθυμείτε να καθαρίστε τα χρυσά κοσμήματά σας στο σπίτι, σας προτείνουμε την ακόλουθη διαδικασία:

Κοσμήματα με πέτρες και μαργαριτάρια

Οι πολύτιμοι λίθοι, τα μαργαριτάρια, ακόμα και τα διαμάντια, το σκληρότερο υλικό του κόσμου, χρειάζονται ειδική φροντίδα καθώς υπάρχει περίπτωση να φθαρούν.

Σας συνιστούμε να μη φοράτε κοσμήματα με πέτρες ή μαργαριτάρια όταν:
Στην περίπτωση που επιθυμείτε να καθαρίστε κοσμήματα με πέτρες ή μαργαριτάρια στο σπίτι, σας προτείνουμε την ακόλουθη διαδικασία:
Συγκεκριμένα για κοσμήματα με μαργαριτάρια, εάν τα φοράτε συχνά, θα πρέπει να καθαρίζονται επαγγελματικά τουλάχιστον μία φορά το χρόνο.

Κοσμήματα από ασήμι

Η υγρασία, το θαλασσινό νερό, τα καλλυντικά, τα χημικά, και γενικότερα τα καθαριστικά προϊόντα οξειδώνουν το ασήμι.  

Για να αποφύγετε την οξείδωση των ασημένιων κοσμημάτων, σας συνιστούμε να μην τα φοράτε όταν:
Στην περίπτωση που επιθυμείτε να καθαρίστε ασημένια κοσμήματα στο σπίτι, σας προτείνουμε την ακόλουθη διαδικασία:

Έχετε ερωτήσεις?

Μιλήστε με έναν ειδικό
Email Us
or
Call 6945106040
Logo Κοσμήματα Κηφισιά Κοσμηματοπωλείο ΓεωργαντάςLogo Κοσμήματα Κηφισιά Κοσμηματοπωλείο ΓεωργαντάςΕπισκεφτείτε μας
κοσμήματα κηφισιά Γεωργαντάς