Δαχτυλίδια Με Ζαφείρια

Δαχτυλίδια με ζαφείρια

Για πολλά χρόνια, τα δαχτυλίδια με ζαφείρι ήταν στις προτιμήσεις όλων των αυτοκρατορικών οικογενειών. Οι Πέρσες πίστευαν πως τα ζαφείρια είναι τόσο πολύτιμα που είχαν δώσει το μπλέ χρώμα τους στον ουρανό, ενώ σε άλλες κουλτούρες οι άνθρωποι θεωρούσαν πως τα ζαφείρια μπορούν να ηρεμήσουν το πνεύμα και να θεραπεύσουν το σώμα.   

Σήμερα, τα ζαφείρια συμβολίζουν τη σοφία, την αρετή και την καλή τύχη ενώ ένα δαχτυλίδι με ζαφείρι υποδηλώνει πίστη και ειλικρίνεια. Είναι γεγονός άλλωστε, πως ένα από τα δημοφιλέστερα δαχτυλίδια της σύγχρονης εποχής, είναι αυτό της πριγκίπισσας Diana το οποίο αποτελείται από ένα κεντρικό ζαφείρι 8 καρατίων και 14 διαμάντια γύρω γύρω.  

Τα ζαφείρια, λόγω του αυτοκρατορικού χαρακτήρα τους, παραμένουν υψηλά στις προτιμήσεις των γυναικών. Στη συλλογή μας θα βρείτε ποικιλία από δαχτυλίδια με ζαφείρια, σε διάφορα στίλ και σχήματα.

Όλα τα δαχτυλίδια με πολύτιμους λίθους

Δες τα όλα

Δαχτυλίδι με ζαφείρι

Η επιλογή του ιδανικού δαχτυλιδιού με ζαφείρι δεν είναι πάντοτε εύκολη, καθώς πρέπει να αποφασίσετε το είδος της πέτρας, το μέταλλο και το δέσιμο του δαχτυλιδιού.

Επίσης με κάθε αγορά, σας προσφέρουμε δωρεάν επιδιορθώσεις και επαγγελματικό καθαρισμό των κοσμημάτων σας. Οι ειδικοί στο κατάστημά μας θα σας καθοδηγήσουν ώστε να διαλέξετε το ιδανικό δαχτυλίδι με ζαφείρι για το έτερον σας ήμισυ.

Έχετε ερωτήσεις?

Μιλήστε με έναν ειδικό
Email Us
or
Call 6945106040
Logo Κοσμήματα Κηφισιά Κοσμηματοπωλείο ΓεωργαντάςLogo Κοσμήματα Κηφισιά Κοσμηματοπωλείο ΓεωργαντάςΕπισκεφτείτε μας
κοσμήματα κηφισιά Γεωργαντάς