Δαχτυλίδι Με Σμαράγδι

Δαχτυλίδι Με Σμαράγδι

Τα δαχτυλίδια με σμαράγδια φορέθηκαν για πρώτη φορά στη Μεσοποταμία και ήταν ιδιαιτέρως δημοφιλή καθώς θεωρούνταν πως έχουν ιδιότητες θεραπευτικές και αντιφλεγμονώδεις. Οι Βαβυλώνιοι πίστευαν πως τα σμαράγδια μπορούν να ηρεμήσουν το πνεύμα και το σώμα. Το σμαράγδι, είναι πολύτιμος λίθος ιδιαίτερης σημασίας καθώς κάποτε αντιπροσώπευε τους θεούς ενώ για κάποιους λαούς ήταν σημαντικό κομμάτι της θρησκείας.   

Σήμερα, τα δαχτυλίδια με σμαράγδια συμβολίζουν την αιώνια αγάπη και δέσμευση ενώ φέρνουν τύχη, ειρήνη και μακροζωία σε όποιον τα φορά. Ο vintage χαρακτήρας τους ήταν πρώτος στις προτιμήσεις δυναμικών γυναικών όπως η Elizabeth Taylor και η Jackie O.  

Στη συλλογή μας θα βρείτε ποικιλία από δαχτυλίδια με σμαράγδια, σε διάφορα στίλ και σχήματα.

Όλα τα δαχτυλίδια με πολύτιμους λίθους

Δες τα όλα

Δαχτυλίδι με σμαράγδι

Η επιλογή του ιδανικού δαχτυλιδιού με σμαράγδι δεν είναι πάντοτε εύκολη, καθώς πρέπει να αποφασίσετε το είδος της πέτρας, το μέταλλο και το δέσιμο του δαχτυλιδιού.

Επίσης με κάθε αγορά, σας προσφέρουμε δωρεάν επιδιορθώσεις και επαγγελματικό καθαρισμό των κοσμημάτων σας. Οι ειδικοί στο κατάστημά μας θα σας καθοδηγήσουν ώστε να διαλέξετε το ιδανικό δαχτυλίδι με σμαράγδι για το έτερον σας ήμισυ.

Έχετε ερωτήσεις?

Μιλήστε με έναν ειδικό
Email Us
or
Call 6945106040
Logo Κοσμήματα Κηφισιά Κοσμηματοπωλείο ΓεωργαντάςLogo Κοσμήματα Κηφισιά Κοσμηματοπωλείο ΓεωργαντάςΕπισκεφτείτε μας
κοσμήματα κηφισιά Γεωργαντάς