Δαχτυλίδια Με Ρουμπίνι

Δαχτυλίδια με ρουμπίνι

Τα τελευταία χρόνια έχει παρατηρηθεί σημαντική αύξηση στη ζήτηση δαχτυλιδιών με ρουμπίνια, είναι άλλωστε πέτρες ιστορικής σημασίας. Είναι γεγονός πως τα αρχαία χρόνια, το ρουμπίνι θεωρούνταν μια από τις καλύτερες και ακριβότερες πέτρες, ενώ είχε ονομαστεί ως ο ‘βασιλιάς των πολύτιμων λίθων’.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της ιστορίας, τα ρουμπίνια ήταν η πρώτη επιλογή πέτρας για δαχτυλίδι γάμου, καθώς το βαθύ κόκκινο χρώμα του συμβόλιζε την έντονη αγάπη και το πάθος ενός άνδρα για τη μέλλουσα γυναίκα του. Εκτός όμως από τα κοσμήματα, τα ρουμπίνια χρησιμοποιούνταν από Βρετανούς βασιλείς για την κατασκευή αυτοκρατορικών στεμμάτων.  

Μέχρι και σήμερατα ρουμπίνια παραμένουν δημοφιλείς πέτρες όχι μόνο για δαχτυλίδια γάμου αλλά και για κοσμήματα με ρομαντικό χαρακτήρα. Στη συλλογή μας θα βρείτε ποικιλία από δαχτυλίδια με ρουμπίνια, σε διάφορα στίλ και σχήματα.

Όλα τα δαχτυλίδια με πολύτιμους λίθους

Δες τα όλα

Δαχτυλίδια με ρουμπίνι

Η επιλογή του ιδανικού δαχτυλιδιού με ρουμπίνι δεν είναι πάντοτε εύκολη, καθώς πρέπει να αποφασίσετε το είδος της πέτρας, το μέταλλο και το δέσιμο του δαχτυλιδιού.

Επίσης με κάθε αγορά, σας προσφέρουμε δωρεάν επιδιορθώσεις και επαγγελματικό καθαρισμό των κοσμημάτων σας. Οι ειδικοί στο κατάστημά μας θα σας καθοδηγήσουν ώστε να διαλέξετε το ιδανικό δαχτυλίδι με ρουμπίνι για το έτερον σας ήμισυ.

Έχετε ερωτήσεις?

Μιλήστε με έναν ειδικό
Email Us
or
Call 6945106040
Logo Κοσμήματα Κηφισιά Κοσμηματοπωλείο ΓεωργαντάςLogo Κοσμήματα Κηφισιά Κοσμηματοπωλείο ΓεωργαντάςΕπισκεφτείτε μας
κοσμήματα κηφισιά Γεωργαντάς