Γυναικεία δαχτυλίδια

Ένα χρυσό δαχτυλίδι με πολύτιμες πέτρες είναι απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε γυναίκα. Στη συλλογή γυναικείων δαχτυλιδιών μας θα βρείτε δαχτυλίδια χρυσά, λευκόχρυσα και από ροζ χρυσό, με διαμάντια, ρουμπίνια, ζαφείρια και σμαράγδια.  

Είτε προτιμάτε ένα κόσμημα με κλασικό χαρακτήρα, κάτι vintage είτε κάτι μοντέρνο και νεανικό, στο κατάστημά μας θα βρείτε αυτό που σας ταιριάζει. Κατόπιν παραγγελίας, μπορούμε να δημιουργήσουμε επίσης οποιοδήποτε σχέδιο έχετε φανταστεί και σας αρέσει. 

Για οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τα γυναικεία δαχτυλίδια Γεωργαντάς μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικώς ή μέσω email.
Δαχτυλίδια Χρωματιστά
Δαχτυλίδι Λευκόχρυσο Κ18 Με Ζαφείρια Και ΔιαμάντιαΔαχτυλίδι Λευκόχρυσο Κ18 Με Ζαφείρι Και Διαμάντια

Όλα Τα Γυναικεία δαχτυλίδια

Επίλεξε το χρώμα της πέτρας που σ' αρέσει

Δαχτυλίδια Με Ρουμπίνι

Ρουμπίνι

Δαχτυλίδια Με Ζαφείρια

Ζαφείρι

Δαχτυλίδι Με Σμαράγδι

σμαράγδι

Χρήσιμοι οδηγοί

The magic starts with our artisans

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Meet our in-house artisans

Γυναικεία δαχτυλίδια

Όλα τα γυναικεία δαχτυλίδια Γεωργαντάς είναι φτιαγμένα με άριστης ποιότητας πρώτες ύλες, ακολουθώντας πάντα τις τελευταίες τάσεις της μόδας στη χρυσοχοΐα.

Στο κατάστημά μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από δαχτυλίδια με ρουμπίνια, δαχτυλίδια με σμαράγδια και δαχτυλίδια με ζαφείρια. Αφότου διαλέξετε την πέτρα που εκφράζει το προσωπικό σας γούστο και στυλ, θα πρέπει να επιλέξετε το χρώμα το μετάλλου, μεταξύ χρυσού, λευκόχρυσου και ροζ.

Με κάθε αγορά από το κατάστημά μας, σας προσφέρουμε δωρεάν επιδιορθώσεις και επαγγελματικό καθαρισμό των κοσμημάτων σας. Οι ειδικοί στο κατάστημά μας θα σας καθοδηγήσουν ώστε να διαλέξετε το ιδανικό, διαχρονικό δαχτυλίδι που σας ταιριάζει.  

Έχετε ερωτήσεις?

Μιλήστε με έναν ειδικό
Email Us
or
Call 6945106040
Logo Κοσμήματα Κηφισιά Κοσμηματοπωλείο ΓεωργαντάςLogo Κοσμήματα Κηφισιά Κοσμηματοπωλείο ΓεωργαντάςΕπισκεφτείτε μας
κοσμήματα κηφισιά Γεωργαντάς